Ovis (3-6 éves)

7500Ft

Az alábbi csoportok és helyszínek közül választhatsz:

 • Rózsabimbó csoport
  Vigyázó Sándor Művelődési Központ
  1173 Budapest, Pesti út 113.  Térkép
 • Bibe csoport
  Erzsébetligeti Színház
  1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/C.  Térkép
 • Rügy csoport
  Szentmihályi Kulturális Központ
  1161 Bp. János u. 141-153. Térkép

A foglalkozások ára 7500 Ft / 4 alkalmas bérlettel.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Építünk az ölbeli gyerekjátékok kapcsolatteremtést, együttműködést, testtudatot, térérzékelést és sok más egyéb hasznos kompetenciát fejlesztő erejére; ezeket a korosztályi sajátosságoknak megfelelően adaptáljuk.

Óvodás szinten nem hiszünk a szereplésben, de a kéthavonkénti interaktív nyílt órákon a szülők is bekukkanthatnak a foglalkozásokra.

A csoportok életkori kategóriákkal való azonosítása tájékoztató jellegű; az egyes csoportokba kerülést és átsorolást az életkoron túl egyéb szakmai tényezők is (tánctudásbeli fejlődés, csoportkohéziós szempontok, motiváció) befolyásolják.

Középpontban a táncelőkészítő mozdulatok játékos elmélyítése. A népi gyermekjátékok kimeríthetetlen világából tudatosan azokat válogatjuk az órákra, amelyek az egyes mozdulattípusok elsajátítását, begyakorlását és élményteli megvalósítását a legjobban támogatják. Emellett mindennél fontosabb az érzelmi döntéshelyzeteket indukáló szabad játék – mint a táncimprovizáció majdani alapja.

További információk

Válassz csoportot

Rózsabimbó csoport Vigyázó Sándor Művelődési Központ csütörtök 18:15-19.00, Bibe csoport péntek 16:30-17:15, Rügy csoport Szentmihályi Kulturális Központ szerda 16.30-17.15